CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 12 October 2011

apa istimewanya laptop ni???


alrite....project byk...assignment berlambak2
kertas kat tepi jerk
tp laptop jugak yang dihadapnye

ape sgt istimewanye laptop ni
huhu
ape lagi
FACEBOOK , TWITTER , BLOGGER
itulah jawapannye
perghhhh
memg melalaikan
boleh dikategorikan sbgai  syaitan alaf baru
aip..btol ke statement ni
lau xbtol  jgn mrh..bulat hanya mengeluarkan pendpat
tiada kene mengene dgn y hidup atau pon mati

oklah...fullstop..
nak smbg wat kerje
lalalalalalalala~~~~~~

My Final Project

Nadya ur project title is
KTM KOMUTER TICKETING MANAGEMENT SYSTEM
supervisor-sivagami

PERGHHHHH....terus rase nak meleleh air liur
bile dapat tau kene buat title ni
untill now memg xstart ape2 lagi
ohhhh abg komuter....bantulah sy......
saya insan y lemah lg bulat
huhu

xde ape y nak diulaskan lagi
moga project ni berjaya disiapkan
insyaALLAH
lalalalalalalalalalalalalala~~~~~

Friday, 30 September 2011

Peredaran masa mengubah kita.....


Gamba...klik klik klik...
dah boleh send kat fb...huhu
peredaran mase mengubah kita

cube kalau zaman dulu2
kamera hanya ada mase kenduri kawen ,org media n bende y pentg2 je
sebb tu gamba pd zmn dulu2 berharge 
sampai simpan kat muzium
gamba org sekrang ni bile2 mse boleh ambik n bile2 mase boleh campak kat tong smpah

huhu
tp...ambil gamba bagus jugak
semuenye adelah kenangan
macam gamba bulat kat atas 2
mase bulat sem 1...alamak...skema giler kot...tudung pon pkai tudung bawal jerk
ceh...sem 2 dah terer skit...pkai shawl plak
makeup2 skit....cehhhh
skali sem 3....dah mcm ana tajima xjd ler plak
hihi..
semuenye kerana peredaran mase.....

motif entry ni
saje nak tayang gamba sendiri je
lalalalalalalala~~~~~


Thursday, 29 September 2011

SOFFIYA


ok sekarang , bulat ngah layan cite ni
perghhh memg bestlah
xrugi kalau tengok

Sebagai seorang WANITA
bulat sgt berterima kasih kepada producernye
kerana telah mengungkap
masalah dan tekanan
 yang dihadapi oleh kaum hawa yang lemah ini..

Dah lah lelaki makin pupus
then ramai plak berperangai yang kurang menyenangkan
hermmm....dunia-dunia

BUT....xsemue lelaki mcm 2 kan..
hanya segelintir
tp mcm biaselah kan
kerane nila setitik rosaklah susu sebelange..hihi

hermmm beralih pade cerite SOFFIYA ni
crite yang sangat menghiris hati
boleh meleleh air mate tgok
so jom layan same2 
setiap hari isnin-jumaat jam 7.00mlm..
lalalalalla~~~~

Thursday, 28 July 2011

RAMADHAN TERKAHIR & LAILA MANJA AT TV3




ok dulu i jatuh cinte dengan NORA ELINA
but now....i jatuh cinte dengan RAMADHAN TERAKHIR n LAILA MANJA

RAMADHAN TERAKHIR ni ditayangkan di slot SAMARINDA tv3
so setiap kol 10.30 jom ramai2 kite dok ngadap depan tv...
cite nye berkisar tentang kehidupan sebuah keluarge moden
yang hanyut dalam keasyikan duniawi...
perghhh bile tengok Fazlina Ahmad Daud tu memekik marah
aduiii....hati i plak yang bengkek..

LAILA MANJA plak...kol 4.00 tv3 
sebb waktu die tu mcm xsesuai sgt kan
so...org y xg bekerje je lah y boleh melayannye
huhu...crite y ley wat mulut ni membebl xhenti2
bile tengok elly suryati tu belasah LAILA n MANJA
perghhhh
sepak,terajang,lempang,n ape2 je lah memg nampak real abes....
huh..anak sape lah y kne belasah 2...
elly suryati ni belakon perghhh dahsat
time die tegedik2 ngan scandle die tu
mcm real plak kan..gedik abes

huhu
ape2 pon...LAYAN
lalalalalalalalalala~~~~~~ =)

 
design by nadyabulatbulat